2020-07-04 15:57

Zeci de TINERI au petrecut sâmbătă noapte în PARCUL HERĂSTRĂU fără a respecta regulile din STAREA de ALERTĂ

 |  09:43
Zeci de TINERI au petrecut sâmbătă noapte în PARCUL HERĂSTRĂU fără a respecta regulile din STAREA de ALERTĂ

Zeci de tineri au petrecut sâmbătă seară în Parcul Herăstrău, unde au ascultat muzică, au dansat şi au servit băuturi alcoolice, ignorând total distanţarea socială sau vreo altă regulă din starea de alertă.

În imaginile postate pe reţelele de socializare se vede cum zeci de tineri ascultă muzică şi dansează, fără a respecta nicio regulă de protecţie sau distanţare socială, dar şi consumă băuturi alcoolice, procurate de la terasele din zonă, care ar fi trebui să fie închise.

Nici Poliţia Capitalei şi nici Jandarmeria Bucureşti nu au intervenit de urgenţă, ci doar într-un târziu şi i-au împrăștiat pe petrecăreți, însă nu le-a putut da nici un fel de amenzi. Aceștia nu au părăsit locaţia și au susținut că au rămas să se plimbe în parc. 

Într-o intervenție televizată, viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat că vina acestor evenimente le aparține exclusiv proprietarilor care au deschis terasele și că duminică va declanșa controale și le va ridica autorizațiile.

România este în stare de alertă, iar adunările publice, petrecerile şi orice acţiune care implică prezenţa a mai mult de trei persoane sunt interzise.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-17Parerea ta...

LIPSA GHIDULUI
17 Mai 2020

Distracțiile sa traiască la roman ce altceva mai poate spera de la o viata al-naibii de mizera și de săracă . Nu mai este nevoie de educația necesara care sa te apere și sa te ocrotească de corona-virus.
ANONIMUS
17 Mai 2020

In toate parcurile, restaurantele ar trebui desfiintate. Ar trebui doar o cafenea-ceainarie, cofetarie. Caci aceste restaurante au ocupat teren si pentru parcare, si polueaza fonic la nunti, si multe deverseaza apele uzate in lacurile apropiate. Este exemplul si pentru parcul Tei cu restaurantul President. Aici servesc masa sefii politiei locale si din primarie. Pe relatii directe cu primarii au primit avize de constructie si functionare si primarii au primit foloase pentru alegeri.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz