2020-08-10 03:05

ZI CRUCIALĂ pentru ROMÂNIA. Situația din țară, discutată LUNI în ședința Comisiei LIBE din Parlamentul European. TIMMERMANS, adjunctul lui JUNCKER, prezent la dezbateri

 |  10:23
 ZI CRUCIALĂ pentru ROMÂNIA. Situația din țară, discutată LUNI în ședința Comisiei LIBE din Parlamentul European. TIMMERMANS, adjunctul lui JUNCKER, prezent la dezbateri

Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European se va reuni luni seară la Strasbourg, într-o şedinţă extraordinară care are pe ordinea de zi şi situaţia din România, inclusiv independenţa sistemului judiciar. Informează News.ro.

Şedinţa are loc cu două zile înaintea dezbaterii din plenul PE referitoare la violenţele din 10 august şi la statul de drept, la care a fost invitată şi premierul Viorica Dăncilă.

Eurodeputaţii din Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne vor discuta luni despre situaţia din România, inclusiv despre independenţa justiţiei, şedinţa fiind programată de la ora 19.30. 

Pe ordinea de zi a Comisiei LIBE se află un raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate în România în cadrul Mecanismului de Cooperare şi de Verificare, din 2017, şi raportul preliminar al Comisiei de la Veneţia care critică unele modificări aduse legilor Justiţiei.

La dezabeterile din comisie va participa şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

De asemenea, la sesiunea plenară reunită care va avea loc miercuri la Strasbourg se va discuta despre respectarea statului de drept în România, fiind invitată şi premierul Viorica Dăncilă.

Parlamentul European ar urma să adopte o rezoluţie cu privire la situaţia din România, în luna noiembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-01Parerea ta...

MAFIA PSD.
01 Oct 2018

Din cauza mafiei psd-alde Romania a ajuns '' oaia neagra '' a Europei. Puscariasul draknea in disperarea lui dementa de a scapa de bratul legii a izolat Romania in plan extern si a intors-o in anii de trista amintire a celuilalt puscarias adrian nastase. Scoaterea in afara legii a mafiei psd este solutia unei Romanii euro-atlantice si civilizate..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz