2019-10-22 09:54

Zi decisivă pentru SOARTA Guvernului Grindeanu. CExN al PSD discută, de la ora 16.00, RETRAGEREA sprijinului politic

 |  10:35
Zi decisivă pentru SOARTA Guvernului Grindeanu. CExN al PSD discută, de la ora 16.00, RETRAGEREA sprijinului politic

Liderii PSD se reunesc miercuri, de la ora 16.00, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului să demisioneze, acesta refuzând în două rânduri să facă un asemenea gest, după cum au precizat surse politice, pentru News.ro.

Soarta Guvernului urmează să fie tranşată de liderii social-democraţilor, în contextul în care mai mulţi membri ai partidului sunt nemulţumiţi de activitatea Executivului şi de întârzierea aplicării unor măsuri din programul de guvernare. Surse politice au declarat, pentru News.ro, că doar miniştrii Agriculturii, Muncii şi Internelor ar fi trecut evaluarea făcută de liderii PSD, procesul de evaluare fiind finalizat în cursul zilei de luni.

Membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD vor decide care este calea de urmat în condiţiile refuzului lui Sorin Grindeanu de a demisiona din funcţia de prim-ministru. Fie Grindeanu rămâne premier în fruntea unui cabinet remaniat, fie se încearcă forţarea plecării sale prin retragerea sprijinului politic sau prin moţiune de cenzură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray