2019-11-18 06:46

Zi importantă pentru Udrea şi Bica. Află dacă primesc statut de refugiat politic

 |  11:41
Zi importantă pentru Udrea şi Bica. Află dacă primesc statut de refugiat politic

Zi crucială pentru Elena Udrea şi Alina Bica. Fostul ministru şi al Dezvoltării şi fosta şefă a DIICOT află astăzi dacă primesc statul de refugiat politic.

Judecătorii din San Jose decid, astăzi, dacă le acordă sau nu statutul de refugiat politic Elenei Udrea şi Alinei Bica.

Cele două au fost eliberate din arest, la sfârşitul anului trecut, după ce completurile de 5 judecători de la Instanţa Supremă din România au fost declarate nelegale. Antena 3 a facut publică o fotografie cu Udrea şi Bica, în curtea închisorii din Costa Rica, în timp ce discutau strategia de eliberare cu avocatul lor. Imaginea datează de anul trecut, când cele două se aflau în închisoarea "Vilma Curling".

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute, în Costa Rica, pe 3 octombrie 2018, după ce au fost săltate de pe stradă, de Interpol.

Fostul ministru al Turismului şi fosta şefă a DIICOT au părăsit penitenciarul din capitala costaricană San Jose, în Ajunul Crăciunului, după ce Înalta Curte le-a suspendat pedeapsa cu închisoarea dată în ţară, iar Tribunalul Bucureşti a decis anularea cererii de extrădare.

Cât despre întoarcerea în România, acesta a anunţat că vor mai rămâne o perioadă în Costa Rica, pentru binele copilului, pentru că în Bucureşti este foarte frig.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-29Parerea ta...

GHITA BIN LADEN
29 Ian 2019

daca nu merge in Costa Bica se duc tigancile la Belgrad..sa le linga porcul GHITA la fofoloanca pe ambele deodata
MATA HARI DE PLESCOI
29 Ian 2019

CE MAI GIUGIULEA , GIGOLO GHITA LA ELE . SINT PE FELIE . AU FURAT SI AFACERI INPREUNA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray