2020-02-26 00:38

Zi NEAGRĂ pentru Ilie Năstase: După scandalul cu poliția, și-a PIERDUT SORA!

 |  18:55
Zi NEAGRĂ pentru Ilie Năstase: După scandalul cu poliția, și-a PIERDUT SORA!

Momente de coșmar vineri pentru Ilie Năstase. După ce a fost prins băut la volan și a intrat într-un scandal uriaș cu poliția, fostul tenismen a primit o altă veste șocantă. Sora acestuia a murit.

Georgeta Kommann, sora lui Ilie Năstase, a murit la vârsta de 73 de ani. Aceasta s-a stins din viață în urma unei boli grele. 

Ilie Năstase a declarat că sora lui s-a stins din viață în timp ce acesta se afla la secția de poliție. 

„Sunt afectat puternic”, a mai spus fostul tenismen.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-25Parerea ta...

ANONIM
26 Mai 2018

Iar el era cu niste curve si baut , Un magar
MIRELA
28 Mai 2018

Nu e asta rau: ca e baut si curvar ca si Doru Viorel Ursu. Rau e sa faci scandal, sa injuri, etc. Daca era " un mare avocat si cel mai bun ministru de interne de la Napoleon incoa" se judeca cu Politia si castiga, asa cum face "maestrul" cand e prins ginind sau baut. Si mereu Politia pierde la tribunal! Ce ciudat!
ANONIMUS
29 Mai 2018

Politia nu trebuia sa faca circ. Putea sa obtina datele personale din alte surse, mai ales la persoane publice, chema un taxi il trimitea acasa pentru ca era baut si apoi ii trimitea prin posta si amenda. Cu masina de ridicat auto, ducea la un garaj masina ca sportivul avea bani cu ce sa plateasca. A fost filat din restaurant, chiar de ospatari. Dar ne plac spectacolele jalnice, sa umilim in public. Dovada ca nu suntem civilizati si avem mari carente de educatie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine