2020-04-08 12:32

Ziarul Puterea a avut dreptate. O femeie conduce de astăzi CNAIR

 |  13:48
Ziarul Puterea a avut dreptate. O femeie conduce de astăzi CNAIR

Mariana Ioniță, actualmente director general al Direcției de Investiții și Reglementări Tehnice din Ministerul Transporturilor, a fost numită astăzi, în ședința CA-ului de la CNAIR, director general al Companiei. Ziarul Puterea a anunțat ieri că astăzi ar putea fi numită o femeie la cârma CNAIR-ului.

Mariana Ioniță îl va înlocui pe Sorin Scarlat în funcția de director general. Cu o vastă experiență în domeniul transporturilor, ea este așteptată să reformeze Compania de Drumuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

SCARLA & BOBITZA
25 Feb 2020

Eu am plecat... Bobitza ce mai stai bă? Valea la Cestrin înapoi... A... Uitasem... Ia l și pe marele jurist Ionuț Enescu după tine
GRIGORE
25 Feb 2020

Dle Lucian Bode la CFR Marfa , Infrastructura , Calatori , ARF , etc. toti directorii PSD din teritoriu sunt in functii , adica 100 %. Felicitari ,atata ati putut sa faceti ?
FANE GLONTZ
26 Feb 2020

DIN CE SANTZ A-TI CULES-O NENICA PE ASTA ? ARATA DE PARCA A TIRIT-O TRENUL .
DOREL
26 Feb 2020

Postările de mai sus sunt doar un pamflet... Personajele sunt imaginare
CALATORUL
26 Feb 2020

Dar podul CFR de pe relatia Bucuresti-Giurgiu cand se va repara si vor circula trenurile pe cea mai veche cale ferata din Muntenia????? Voi ziaristii de ce nu publicati zilnic, saptamanal, poza cu "podul de piatra care s-a daramat" si totusi trebuie reparat!
ANTI NEVRALGIC
26 Feb 2020

bre neamule... compania de drumuri nu poate fi reformata, trebuie rasa de pe fata pamantului... astept ca cineva cu creeru in craniu sa faca un calcul... cat a cheltuit aceasta capusa de la infiintare pana azi si citi km de drumuri se faceau cu banii aia... eu inca astept ca sa ne spuna cineva din conducerea eternei si fascinanantei Romanii, spre ce mediu de afaceri ne indreptam... spre capitalism sau spre socialism? atata timp cit toate firmele private mici si mijlocii sunt discriminate in comparatie cu societatile de stat cu pierderi imense functioneaza bine merci, despre ce economie de piata vorbim?
CUCUDURU
27 Feb 2020

Asa cum pentru Sorin a fost o palarie cam mare asa cred ca si pentru Mariana este o naframa cam mare. Nu stiu ceva care sa o recomande sa conduca aceasta urriasa corabie numita Cnait Bucuresti. Se site ca haita trebuie sa recunoasca cainele Alfa ca sa o urmeze dar Emanuel este nice macar Caine si atunci...?? Nu stiu ceva notability facet de Mariana Ionita decat faptul ca se plumba de mult timp pe holurile de la etajul 1 cu hartii dintr-un borou in Altul cu si fara treaba, grew de crezut ca poate sa face si mai ales sa implemented proiecte. Daca intro luna nu se vede nimic, va asigur domnule Ministru,ca annul acesta este inca unul pierdut.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine