2020-07-10 04:08

Ziua României sărbătorită la Hanoi, în Vietnam

 |  10:42
Ziua României sărbătorită la Hanoi, în Vietnam

Cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României, în data de 29 noiembrie, Ambasada Romaniei în R. S. Vietnam a organizat o receptie în Serenity Garden din incinta Hotelului Daewoo din Hanoi, la care au participat cca 120 de persoane.

Guvernul vietnamez a fost reprezentat de asistentul ministrului vietnamez al afacerilor externe, echivalent al rangului de secretar de stat in Romania, Nguyen Van Thao, fost ambasador al Vietnamului în Marea Britanie, oficiali guvernamentali dar și militari și generali ai Ministerului Forțelor Armate. Au fost reprezentate la nivel de director general, director general adjunct sau director, ministerul Industriei si Comertului, precum si alte institutii guvernamentale.

De asemenea, au fost prezenți membri ai Corpului Diplomatic acreditați în Vietnam, oameni de afaceri români și vietnamezi, cetățeni români care lucrează și trăiesc în Vietnam și Cambodgia.

Au participat membri ai comunitatii romanesti din Vietnam si reprezentanti ai Asociatiei de prietenie Vietnam-Romania care numără cca 4000 de membri, toți foști studenți în România. În cadrul recepției au rostit alocuțiuni seful misiunii diplomatice a Romaniei la Hanoi, Ambasadorul Emil Ghițulescu si reprezentantul MAE vietnamez.

În alocuțiunea rostită de ambasadorul României, a fost subliniată importanța relațiilor diplomatice și bilaterale româno-vietnameze stabilite în urmă cu 70 de ani precum si parcursul euroatlantic al României în actualul context internațional.

Cea de a doua zi a fost dedicata receptiei organizate de către Asociatia de prietenie Vietnam-Romania, care în fiecare an îsi exprima în acest fel gratitudinea fata de sprijinul acordat de țara noastră în formarea generației de aur a Vietnamului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-01

Mai multe imagini:
Ziua României sărbătorită la Hanoi, în Vietnam
zoom
Ziua României sărbătorită la Hanoi, în Vietnam
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz