2020-03-29 04:02

10 orașe din Italia au intrat în carantină din cauza Coronavirusului

 |  16:30
10 orașe din Italia au intrat în carantină din cauza Coronavirusului

Nu mai puțin de 10 oraşe din nordul Italiei, mai exact din provincia Lombardia, au intrat în carantină din cauza coronavirusului, potrivit RT. Autorităţile locale au închis întreprinderile, magazinele şi şcolile, iar 42 de meciuri de fotbal din ligile inferioare au fost amânate.

În plus, au fost anulate şi turnee de baschet şi volei, informează mediafax.ro.

Spitalul din localitatea Codogno a fost închis pentru că medicii şi infirmierele au intrat în contact cu pacienţi infectaţi. Personalul medical este la capătul puterilor, unii fiind la cea de-a treia tură consecutivă.

Totodată, 450 de oameni sunt închişi, de ieri, în Spitalul din Schiavonia. Este vorba despre 300 de pacienţi şi 150 de angajaţi, care urmează să efectueze teste pentru a vedea dacă sunt infectaţi.

Ultimul bilanţ sosit din Italia, țara europeană cea mai afectată de noua boală, vorbeşte despre 45 de persoane infectate cu coronavirus, 36 în regiunea Lombardia şi 9 în Veneto. Doi italieni au fost murit din cauza virusului COVID-19.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

CETATEAN
22 Feb 2020

Coloniile vechiului imperiu se razbuna. Si cind te gindesti cit de curciti la singe sunt . Mai mincati broaste , moluste , toate bazaconiile care misca , ale pamintului . Cit de curind in constanta si voluntari
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine