2020-04-09 23:44

Cîțu cere parlamentarilor să nu respingă Ordonanța 1 și nici Ordonanţa care amână dublarea alocaţiilor

 |  12:42
Cîțu cere parlamentarilor să nu respingă Ordonanța 1 și nici Ordonanţa care amână dublarea alocaţiilor

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a solicitat luni parlamentarilor să nu respingă Ordonanţa 1 şi nici Ordonanţa care amână dublarea alocaţiilor până la 1 august.

"Cer responsabilitate parlamentarilor astăzi în Camera Deputaţilor să nu se respingă Ordonanţa 1 şi să nu se respingă Ordonanţa care prorogă dublarea alocaţiilor până la 1 august. În acest moment este nevoie de stabilitate financiară, respingerea acestor ordonanţe ar crea probleme din punct de vedere al bugetului. Ordonanţa 1 este cea care stă la baza construirii bugetului în România. Astăzi nu avem nevoie de un asemenea şoc pentru buget şi de aceea cer responsabilitate de la parlamentari la vot. (...) Am înţeles că vor să le pună astăzi pe ordinea de zi. Ce responsabilitate oricând. Nu trebuie să fie respinse aceste două ordonanţe", a spus Cîţu înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Potrivit acestuia, suprataxarea companiilor din domeniul telecom ar fi un "şoc negativ pentru economia românească, devastator".

"A introduce taxe într-un moment în care economia globală are o încetinire este criminal, aş spune, şi ar fi aproape de subminarea economiei naţionale", a mai spus Cîţu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine