2020-06-03 13:39

14 persoane au fost rănite, după o coliziune între două autocare turistice în piaţa Times Square, în centrul New York-ului

 |  08:07
14 persoane au fost rănite, după o coliziune între două autocare turistice în piaţa Times Square, în centrul New York-ului

Un număr de 14 persoane au fost rănite, dintre care trei grav, în urma unei coliziuni între două autocare turistice în piaţa Times Square, în centrul New York-ului. Numeroase ambulanţe şi echipe ale poliţiei au ajuns de urgenţă la faţa locului pentru a oferi ajutor victimelor.

"În total, 14 persoane au fost rănite, trei dintre ele grav, dar zilele lor nu sunt în pericol", a explicat pentru AFP un purtător de cuvânt al serviciilor de pompieri din New York, potrivit Mediafax.

Oficialul a mai spus că "cel puţin trei pasageri" figurează printre răniţi, ceilalţi fiind pietoni.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că accidentul a avut loc la ora locală 15.22 (22.22, ora României), între 47 Avenue şi 7 Avenue.

"Am avut multă, multă şansă. Am fi putut avea mai mulţi răniţi", a declarat John Wieland, adjunctul şefului serviciului de pompieri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Autocarele care au fost implicate în accident aparţin societăţilor Grayline şi City Sights, care asigură circuite turistice în New York.

Circulaţia rutieră în zona în care a avut loc accidentul a fost întreruptă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine