2020-05-29 03:44

15 persoane au murit, în urma unei explozii la o fabrică. Inclusiv proprietarii se aflau în fabrică în momentul deflagraţiei

 |  09:53
15 persoane au murit, în urma unei explozii la o fabrică. Inclusiv proprietarii se aflau în fabrică în momentul deflagraţiei

Un număr de 15 persoane au murit în urma unei explozii care s-a produs la o fabrică, în apropiere de satul Gorni Lom, în regiunea Vidin din Bulgaria. Presa locală a precizat că în momentul deflagraţiei, 17 persoane se aflau în fabrică, inclusiv cei doi proprietari.

Martorii au povestit că se vedea un crater uriaş în interiorul complexului. De asemenea, ministrul bulgar de Interne, Yordan Bakalov, a afirmat, că echipele de salvare nu pot să intre încă în fabrică pentru a constata pagubele.

Ministrul a mai spus că niciunul dintre muncitori şi nici proprietarii nu au răspuns la telefonul mobil. Bakalov a acuzat o "disciplină precară" în această fabrică, unde explozii au avut loc  şi în 2007 şi 2010. atnci au fost rănite în total 6 persoane.

Fabrica produce explozivi de uz civil. De asemenea, unitatea onorează contracte de distrugere a stocurilor de muniţii vechi ale armatei bulgare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine