2019-12-13 04:23

34 de nave de război pentru protecţia lui Barack Obama în India

 |  17:17
34 de nave de război pentru protecţia lui Barack Obama în India

Protecţie maximă pentru preşedinteleamerican, Barack Obama, care va începe sâmbătă o vizită de trei zile în India.O flotă de 34 de nave de război, între care şi un portavion, fac parte dintre măsurilede “blindaj” luate de SUA având în vedere că atacurile de la Bombay, din 2008,au fost lansate de pe mare.

Obamava fi însoţit de o flotă de limuzine, majoritatea personalului de la Casa Albă,mijloace de comunicare şi chiar şi "butonul nuclear", plus aranjamentelenecesare în vederea unei evacuări de urgenţă, în caz de nevoie. În plus, dinconvoiul lui Obama vor mai face parte două avioane, înarmate şi cu sisteme desecuritate şi comunicaţii avansate, şi o flotă de peste 40 de maşini.

Dispozitivulde securitate al preşedintelui este alcătuit din agenţi de elită ai SecretService, dar şi agenţi din cadrul National Security Guards (NSG) şi din cadrulforţelor paramilitare centrale şi poliţiei locale din Bombay şi Delhi.

Potrivitunor surse, 13 aeronave de transport dotate cu echipamente de ultimă generaţie,trei elicoptere şi 500 de membri ai personalului de securitate american ausosit deja în India, înaintea vizitei lui Obama. Echipele americane au adus şidispozitive de interceptare şi de bruiaj, câini special antrenaţi şidispozitive de salvare.

Aeronavaprezidenţială, Air Force One, este pregătită de plecare în orice moment petimpul întregii vizite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray