2019-12-14 07:45

40% dintre germani vor ca Angela Merkel să demisioneze

 |  16:25
40% dintre germani vor ca Angela Merkel să demisioneze

Conform unui amplu sondaj de opinie, publicat vineri de presa germană, 40% dintre nemți sunt nemulțumiți de politica refugiaților adoptată de Angela Merkel. Rezultatele sondajului vin deja pe fondul nemulțumirilor față de cancelarul german după atacurile asupra femeilor din noaptea de Revelion.

Politica braţelor deschise faţă de imigranţii din Orientul Mijlociu şi Africa este tot mai criticată. Angela Merkel, care se bucură de o popularitate ridicată, a fost tot mai izolată în rândurile propriului partid, transmite TVR.

Creştin-democraţii conduşi de Merkel au ajuns la un acord cu partenerul lor de coaliţie, Partidul Social Democrat, pentru a înăspri legislaţia care permite acordarea azilului în Germania.

Pe de altă parte, 45% dintre respondenţi consideră ca Merkel nu are motive să demisioneze.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-29Parerea ta...

Să DEMISIONEZE!
29 Ian 2016

S-a tâmpit de tot...
CROCODILUL FLAMAND
29 Ian 2016

SA MAI STEA...CA SA VEDEM SI NOI CUM ARATA O REVOLUTIE...NEMTEASCA...CAND OR IESI NEMTII IN STRADA
ISTORIA SE RAZBUNA
29 Ian 2016

Activista U T C din Germania Democrata , distruge tara si face jocul Rusilor . Majoritatea lor sint cu boala lui parchinson si screzofenie . Sa ajuns la decaderea imperiului , prin implozie . Ha , Ha , Ha .
RONI
29 Ian 2016

Cea mai dobitoaca conduca a istoriei.trebuie arestata urgent pentru complicitate la terorism,trecerea ilegala a frontierelor,distrugerea ue.arabii in veci nu vor fi integrati,sunt violenti,rai,teroristi,fara calificare.au alta religie .
ISTORIC
31 Ian 2016

Dar pentru toate violurile asupra femeilor cine raspunde ?
CUCUBAU
25 Iul 2016

baba nebuna...asta merita despuiata si aruncata in mijlocul lagarului plin cu migranti....oricum e tarziu raul a fost facut
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray