2020-02-26 22:05

61 de oameni au murit după ce un avion a ratat aterizarea pe aeroportul din Rostov-pe-Don

 |  08:07
61 de oameni au murit după ce un avion a ratat aterizarea pe aeroportul din Rostov-pe-Don

Florentin Dincă

Un avion Boeing care venea din direcţia Dubai s-a prăbușit sâmbătă dimineață pe aeroportul din Rostov-pe-Don (Rusia). Din păcate, toate cele 61 de persoane aflate la bord au murit, au anunţat autorităţile ruse.

Aparatul companiei aeriene FlyDubai, care efectua o legătură între Dubai și Rostov-pe-Don, s-a prăbușit în jurul orei 0.50 GMT și a luat foc. Incendiul a fost stins după o oră. La bordul aeronavei se aflau 55 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Potrivit primelor cercetări, avionul a căzut la o sută de metri de pista de aterizare, într-o a doua încercare de a ateriza în condiții de vizibilitate scăzută. Ploua în averse sâmbătă dimineață la Rostov-pe-Don și o alertă de vânturi puternice a fost emisă de filiala locală a Ministerului pentru Situații de Urgență.

"Suntem la curent cu incidentul zborului nostru Dubai-Rostov-pe-Don", a declarat compania aeriană FlyDubai într-un mesaj postat pe Facebook, adăugând că studiază detaliile prăbușirii înainte de a face o declarație oficială.

                                                                                          


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine