2019-09-17 02:55

A murit, la vârsta de 94 de ani, George H.W. BUSH, cel de-al 41-lea președinte al SUA

 |  10:17
A murit, la vârsta de 94 de ani, George H.W. BUSH, cel de-al 41-lea președinte al SUA

George H.W. Bush, cel de-al 41-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, care a ocupat funcţia între anii 1989 şi 1993, a murit, la vârsta de 94 de ani, informează News.ro.

Biroul său a anunţat: „George Herbert Walker Bush, aviator al celui de-al Doilea Război Mondial, pionier al industriei petrolului din Texas şi al 41-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, a murit pe 30 noiembrie 2018. El avea 94 de ani şi i-au supravieţuit cinci dintre copiii săi şi soţiile lor, 17 strănepoţi, opt stră-strănepoţi şi doi fraţi. El a fost precedat în moarte de soţia sa de 73 de ani, Barbara; al doilea copil Pauline Robinson "Robin" Bush; şi fraţii săi Prescott şi William sau "Bucky" Bush. Aranjamentele funerare vor fi anunţate cât de repede posibil".

Fiul său, George W. Bush, care de asemenea a fost preşedintele SUA în două mandate, a emis o declaraţie în numele familiei sale: "Jeb, Neil, Marvin, Doro şi cu mine suntem întristaţi să anunţăm că, după 94 de ani remarcabili, dragul nostru tată a murit. George H.W. Bush a fost un om de cel mai înalt caracter şi cel mai bun tată pe care îl putea cere un fiu sau o fiică. Întreaga familie Bush este profund recunoscătoare pentru viaţa şi dragostea lui, pentru compasiunea celor care l-au îngrijit şi s-au rugat pentru tata şi pentru condoleanţele prietenilor şi concetăţenilor noştri ".

George Bush senior suferea de mai mulţi ani de boala Parkinson şi se deplasa într-un scaun cu rotile. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-01Parerea ta...

DIAVOLUL ăSTA,
04 Dec 2018

în fotografie, are atitudinea trufașă, bastonul cu măciulie argintată, precum diavolul interpretat de Robert de Niro în ANGEL HEART...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray