2019-10-22 22:05

UPDATE: ACCIDENT de tren lângă Madrid. 9 români, printre RĂNIȚI

 |  20:19
UPDATE: ACCIDENT de tren lângă Madrid. 9 români, printre RĂNIȚI

Patru persoane au fost rănite grav într-un accident de tren produs în oraşul spaniol Alcala de Henares, lângă Madrid, au anunţat serviciile de urgenţă, relatează dpa.

UPDATE: 

"Ambasada României în Spania urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul feroviar produs la Alcala de Henares.

Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autoritățile locale pentru a verifica dacă printre persoanele afectate sunt și cetățeni români, cât și cu scopul de a obține informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele producerii accidentului.

Conform informaţiilor obţinute de la autorităţie locale până la acest moment, în urma accidentului au suferit leziuni uşoare un număr de aproximativ 9 cetăţeni români. Dintre aceştia o singură persoană a fost transportată la o unitate spitalicească din apropiere pentru asistenţă medicală şi se află în afara oricărui pericol.

Până la momentul de față, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost primite solicitări de asistenţă din partea cetăţenilor români afectaţi de situaţia semnalată.

Misiunea diplomatică monitorizează cu prioritate situația și menţine contactul neîntrerupt cu autorităţile locale, fiind pregătită să intervină dacă situaţia o va impune.”, s-a arătat în anunțul MAE.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00 locală (15:00 GMT) vineri, în momentul în care trenul a intrat într-o barieră de siguranţă, a declarat un oficial de la ADIF, autoritatea care administrează infrastructura feroviară.Pe lângă cei patru răniţi grav, alte 41 de persoane au suferit răni mai uşoare, au anunţat serviciile de urgenţă locale, anunță Agerpres.Poliţia şi pompierii au sosit la locul accidentului iar circulaţia a fost oprită. Trenurile care asigurau curse pe distanţe scurte au suferit întârzieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray