2020-07-14 13:45

Ai rezista la AȘA ceva? Cum zboară Qatar Airways (Video)

 |  22:59
Ai rezista la AȘA ceva? Cum zboară Qatar Airways (Video)

Se știe bine deja faptul că pandemia a provoacat branșei aviatice cel mai rău an de la criza financiară din 2009. Iar experți în aviație vorbesc chiar despre o "cultură a fricii" în această branșă.

"Este în mod clar cea mai urâtă criză de după SARS sau chiar de după atentatele de la 11 septembrie 2001. Oamenii nu mai vor să călătorească, rămân acasă și așteaptă. Se formează o cultură a fricii", spune Brian Sumers, expert în trafic aerian al portalului de specialitate Skift.

Companiile aeriene au trecut prin multe schimbări în ultimele luni: rărirea zborurilor, întreruperea lor totală, și acum repornirea în condiții noi. Având ca prioritate siguranța pasagerilor și a echipajului, Qatar Airways anunță o serie de măsuri de igienă și protecție.

Cel mai neobișnuit lucru în avioanele lor este costumul de protecție integral pe care îl poartă membrii echipajului, care te face să crezi că ai nimerit mai degrabă într-un spital sau chiar într-o navă spațială. În plus, din 25 mai, pasagerii vor fi obligați să poarte mască de protecție la bord. Ți se recomandă să ți-o aduci de acasă, ca să ți se potrivească mai bine.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=7WH5hMyw3w8&feature=emb_title


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz