2019-10-15 16:49

AICI S-A AJUNS! Donald TRUMP, comparat cu CEAUȘESCU, la Londra

 |  20:03
AICI S-A AJUNS! Donald TRUMP, comparat cu CEAUȘESCU, la Londra

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a insistat, în cadrul unei sesiuni din Camera Comunelor, că este de părere că majoritatea membrilor vor recunoaşte că trebuie să se facă pregătirile pentru ca Trump să fie primit în ţară, făcând trimitere la vizita lui Nicolae Ceauşescu în Marea Britanie.

"Din câte ştiu, atât Nicolae Ceauşescu cât şi Robert Mugabe (n.r. - preşedintele Republicii Zimbabwe) au fost primiţi în vizită de Majestatea Sa, şi cred că majoritatea membrilor Camerei vor recunoaşte că este datoria noastră (...) să facem acum pregătirile pentru a-l primi pe prietenul nostru, pe partenerul nostru şi liderul celei mai vechi şi importante democraţii şi cel mai important aliat pe care-l avem", a spus Johnson, citat de „The Independent”, potrivit Mediafax.

Ministrul britanic de Externe a respins însă unele comparaţii ale parlamentarilor, printre care și cea dintre Donald Trump şi Hiltler.

"Mi se pare dezagreabil să faci comparaţii între liderul ales al unei mari democraţii şi tiranii din anii '30".

”Mai mult LATRĂ, decât mușcă!”

Peste 1,3 milioane de britanici au semnat, potrivit datelor existente luni seară, o petiţie adresată Parlamentului prin care cer interzicerea vizitei lui Donald Trump pentru a se evita o situaţie ofensatoare pentru regina Elizabeth, relata, luni, site-ul agenţiei Reuters.

Boris Johnson a declarat că Donald Trump este "un prieten şi un partener" al Marii Britanii, în contextul în care disputa generată de decretul antiimigraţie al preşedintelui SUA s-a intensificat, iar premierul Theresa May s-a confruntat cu acuzaţii că ar fi ştiut în avans despre această măsură.

În cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri care a avut loc în Camera Comunelor, Johnson a spus că nu este bine ca Trump să fie "demonizat" pentru introducerea acestei restricţii pe teritoriul SUA care îi vizează pe cetăţenii din şapte state majoritar musulmane.

Johnson a mai spus că Trump "latră mai mult decât muşcă".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray