2020-07-14 10:05

Al doilea ATAC armat în SUA, în mai puțin de 24 de ore: 10 morți și 16 răniți în statul OHIO. Anterior, 20 de persoane au murit și 26 au fost rănite în TEXAS

 |  12:31
Al doilea ATAC armat în SUA, în mai puțin de 24 de ore: 10 morți și 16 răniți în statul OHIO. Anterior, 20 de persoane au murit și 26 au fost rănite în TEXAS

Zece persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise într-un schimb de focuri în oraşul Dayton, statul Ohio, a anunţat poliţia locală duminică dimineaţă, transmit AFP, Reuters şi EFE, preluate de Agerpres.

„Atacatorul este mort. Alte nouă persoane au fost ucise. Cel puţin 16 persoane au fost spitalizate din cauza rănilor'', a scris poliţia pe Twitter, cerând locuitorilor să evite zona, iar celor care au fost martori să ofere informaţii despre incident.

Autorităţile nu au furnizat detalii despre circumstanţele atacului, cu excepţia faptului că a avut loc în districtul Oregon al oraşului, un cartier cunoscut pentru cluburi de noapte, baruri, galerii de artă şi magazine, scrie Reuters.

Împuşcăturile au avut loc în această dimineaţă în barul Ned Peppers, în vestul oraşului Dayton, unde s-au deplasat numeroşi poliţişti şi ambulanţe, potrivit martorilor citaţi de mass-media locală, preluată de EFE.

Împuşcăturile au survenit la câteva ore după un atac armat într-un centru comercial din oraşul El Paso, statul Texas, soldat cu 20 de morţi şi 26 de răniţi.

La sfârşitul săptămânii trecute, un alt atac cu armă a avut loc la un festival gastronomic din Gilroy, statul California, soldat cu patru morţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz