2019-11-12 13:37

ALEGERI. Ursula von der Leyen este noul PREŞEDINTE al Comisiei Europene

 |  21:36
ALEGERI. Ursula von der Leyen este noul PREŞEDINTE al Comisiei Europene

Ursula von der Leyen este noul preşedinte al Comisiei Europene, după ce a primit, marţi seară, votul favorabil al Parlamentului European.

Ea a fost propusă pentru postul de preşedinte al CE de către Consiliul European. A primit 383 de voturi favorabile, 327 de voturi împotrivă, iar 23 de eurodeputaţi s-au abţinut de la vot, a anunţat Parlamentul European, citat de Mediafax.

"Mă simt foarte onorată, sunt copleşită, vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o. Încrederea pe care mi-aţi acordat-o este încrederea pe care o acordaţi Europei. (...) Pentru mine, este o responsabilitate mare, iar munca începe acum. Mesajul este că vom colabora cu toţii în mod constructiv, deoarece efortul este pentru o Europă unită şi puternică", a declarat Ursula von der Leyen, citată de site-ul Politico.eu.

Dacian Cioloş a felicitat-o, marţi, pe Ursula von der Leyen pentru alegerea sa ca preşedinte al Comisiei Europene. „O felicit pe Ursula von der Leyen pentru alegerea sa ca preşedinte al Comisiei Europene! Acum este momentul să reînnoim Europa. Cetăţenii ne-au sprijinit ferm ambiţia pentru o Europă puternică şi unită. Avem un mesaj pentru Ursula von der Leyen: Haideţi să facem acest lucru împreună!”, a scris Dacian Cioloş, marţi, pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Klaus cel curajos Președintele Klaus Iohannis a criticat Comisia Europeană pentru propunerea de sancționare a statelor care nu vor să primească refugiați după cotele stabilite de planul de redistribuire aprobat în toamna anului trecut. De ce a făcut acest gest nu ne-a explicat, dar am putea înțelege că România are de gând să nu accepte refugiați
18 Mai 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray