2019-11-19 02:55

UPDATE.Cel puțin 11 persoane UCISE în urma unui atac armat la o SINAGOGĂ din orașul american PITTSBURGH. Suspectul, rănit, s-a predat polițiștilor

 |  19:46
UPDATE.Cel puțin 11 persoane UCISE în urma unui atac armat la o SINAGOGĂ din orașul american PITTSBURGH. Suspectul, rănit, s-a predat polițiștilor

UPDATE. Preşedintele american Donald Trump a denunţat, sâmbătă, atacul comis la o sinagogă din Pittsburgh, statul Pennsylvania, apreciind că nu trebuie să existe "nicio toleranţă" pentru antisemitism, relatează AFP, preluată de Agerpres "Antisemitismul şi persecuţia evreilor reprezintă una dintre cele mai întunecate şi mai josnice trăsături din istoria omenirii", a declarat Trump la Indianapolis. "Nu trebuie să existe nicio toleranţă pentru antisemitism sau pentru orice formă de ură religioasă", a adăugat el. Potrivit unui nou bilanţ difuzat de media americane, cel puţin 11 persoane au fost ucise în atacul armat produs sâmbătă la o sinagogă din oraşul Pittsburgh.

Suspectul, un bărbat alb, s-ar fi predat autorităţilor, conform aceleiași surse. Echipa SWAT a stat de vorbă cu suspectul, iar el s-a târât, fiind rănit. Nu este clar cât de grave sunt rănile sale.

Surse din poliţie au declarat că atacatorul a intrat în clădire şi a strigat: „Toţi evreii trebuie să moară!”.

Când au ajuns ofiţerii, atacatorul a tras în ei în repetate rânduri, forţând poliţiştii să îşi folosească maşinile ca scut.

Atacul a avut loc în timpul slujbei săptămânale de Sabat la sinagoga evreiască Tree of Life, iar clădirea era plină. Poliţia a informat că a primit mai multe apeluri de la persoanele prinse înăuntru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray