2019-11-20 20:01

ALERTĂ: Danemarca a închis legăturile cu Suedia și Germania. Care e MOTIVUL

 |  20:27
ALERTĂ: Danemarca a închis legăturile cu Suedia și Germania. Care e MOTIVUL

Poliţia din Danemarca a închis vineri pentru scurt timp podurile şi legăturile cu feribotul către Suedia şi Germania din cauza unei operaţiuni de căutare a trei bărbaţi într-un autoturism Volvo în legătură cu o infracţiune gravă, despre care ziarul suedez Aftonbladet scrie că este o răpire, relatează Reuters şi DPA.

Forţele armate daneze au anunţat că au luat parte la operaţiune, fără a furniza detalii. Poliţia daneză a anunţat că încă este în căutarea unei maşini închiriate înregistrate în Suedia, iar poliţia suedeză a precizat că autoturismul a fost închiriat pe aeroportul din Malmo însă nu a fost returnat."În autovehicul se află probabil trei persoane care au legături cu o infracţiune gravă", a precizat poliţia daneză într-un comunicat. "Poliţia din Copenhaga caută un Volvo V90 negru înregistrat în Suedia, cu numărul de înmatriculare ZBP 546".Aftonbladet, citând surse neprecizate, a scris că operaţiunea este legată de o răpire care a avut loc în Danemarca. Poliţia nu a confirmat însă informaţia.Mai devreme în cursul zilei de vineri poliţia a închis pentru scurt timp podul şi tunelul Oresund, un pod rutier şi feroviar de aproape 16 km care apare în serialul poliţist "The Bridge". Alte poduri, servicii de feribot şi principala gară din Copenhaga au fost de asemenea închise temporar. Închiderea podurilor a provocat cozi lungi. Poliţia şi autorităţile rutiere au anunţat că şoferii trebuie să se aştepte la întârzieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-28Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Sep 2018

cine stie ce alta porcarie s-a intamplat......o sa ne spuna adevarul dupa ani de zile//Concluzia este ca Europa se transforma usor-usor intr-un stat polizienesc,toti sunt suspecti,se duce de rapa orice fel de libertate//vorbitul la telefon e suspect,orice masina e suspecta,daca ai un briceag de voiaj sa tai salamul deja esti "terorist" de-a binelea Si adevaratii teroristi sunt cei care au planuit totul in birourile de lux........globalistii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray