2020-07-10 17:06

Alertă de călătorie în Grecia: Proteste ale agricultorilor

 |  12:54
Alertă de călătorie în Grecia: Proteste ale agricultorilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o alertă de călătorie în care avertizează cetățenii români care călătoresc în Republica Elenă că agricultorii locali au blocat, luni, cu tractoare și alte utilaje agricole mai multe căi rutiere din zona de nord a Greciei, punctul de trecere a frontierei bulgaro-elene Promahonas-Kulata și drumul de acces către Aeroportul Internațional Makedonia din Salonic.

"Autoritățile elene (poliția de frontieră și poliția rutieră) au informat că acțiunea de protest a agricultorilor va continua și în zilele următoare în regiunile Kerdyllia, Serres, Arta, Ioannina și Thessalia, posibil și în alte zone din nordul Greciei. Pentru ziua de marți, 26 ianuarie 2016, în intervalul orar 12:00 - 17:00, a fost anunțată blocarea totală a punctului de trecere a frontierei Kulata­-Promahonas. De asemenea, sunt așteptate acțiuni de protest și în zona aeroportului din Salonic”, se arată în comunicatul MAE.

Minsterul de Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situaţii speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-26

In legatura cu acest articol...

Franţa – greva controlorilor aerieni. Traficul aerian, afectat pe întreg teritoriul ţării
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz