2020-02-26 22:06

Alertă de călătorie MAE. Croația menține închise punctele de trecere a frontierei cu Serbia

 |  10:33
Alertă de călătorie MAE. Croația menține închise punctele de trecere a frontierei cu Serbia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o alertă de călătorie în care avertizează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croația că autoritățile locale mențin măsurile de închidere a punctelor de control trecere frontieră cu Serbia.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croația că autoritățile locale mențin măsurile de închidere, pe o perioadă nedeterminată, a punctelor de control trecere frontieră cu Serbia de la Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2 şi Batin. Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale pe la principalul punct de control trecere frontieră Croaţia-Serbia de la Bajakovo-Batrovci, situat pe autostrada Zagreb-Belgrad. Circulația feroviară este în continuare suspendată pe relațiile Croația-Slovenia, Croația-Ungaria și Croația-Serbia”, se arată în avertizarea MAE.

Ministerul de Externe recomandă cetățenilor români care doresc să călătorească în Republica Croaţia să consulte paginile de Internet ale Automobil Clubului Croat - http://www.hak.hr/en, Companiei Naționale Croate de Căi Ferate - http://www.hznet.hr, Autorității Portuare Croate – http://www.portauthority.hr şi Agenției Croate de Aviație Civilă - http://www.ccaa.hr, pentru informații actualizate.

De asemenea, MAE recomandă cetățenilor români să consulte pagina de Internet www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” care oferă informații, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine