2019-10-14 14:01

ALERTĂ în Australia: Șofer ARESTAT în Melbourne după ce a SPULBERAT mai mulți pietoni

 |  10:14
ALERTĂ în Australia: Șofer ARESTAT în Melbourne după ce a SPULBERAT mai mulți pietoni

Un vehicul a intrat în pietonii aflaţi în gara principală de pe Flinders Street din Melbourne (sud-estul Australiei), la o oră de vârf, a anunţat joi poliţia, precizând că l-a arestat pe conducătorul auto, informează dpa. Poliţia australiană a arestat un şofer, relatează BBC News. Ulterior, Poliţia a anunţat că a fost reţinut şi un al doilea bărbat.

Incidentul pare similar cu un incident din ianuarie, când o maşină a intrat în pietoni în acelaşi loc, ucigând şase persoane şi rănind treizeci, anunță Agerpres.

Şoferul, Dimitrios Gargasoulas, ar putea fi inculpat pentru şase capete de acuzare de omor. Incidentul nu este considerat deocamdată act terorist.

Maşina ”a intrat în coliziune cu un număr de pietoni” pe Flinders Street, o intersecţie aglomerată situată în centrul oraşului, a anunţat Poliţia din Victoria.

Presa scrie că până la 16 persoane au fost rănite. Serviciile de ambulanţă au anunţat că şapte persoane au fost duse deja la spital, una dintre acestea fiind un copil rănit la cap.

Un martor a declarat pentru postul de radio 3AW că maşina ”a costi pe toată lumea, oameni zburau peste tot”, citeaza News.ro.

Un alt martor a declarat pentru Sky News că vehiculul, un SUV alb, nu a ezitat înainte de a lovi pietonii. 

Poliţia a cerut populaţiei să evite zona.

Forţele de ordine nu au precizat dacă este vorba despre un incident de natură teroristă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray