2020-02-21 14:35

UPDATE Alertă în Germania: un bărbat înarmat a rănit cel puțin 20 de persoane

 |  17:49
UPDATE Alertă în Germania: un bărbat înarmat a rănit cel puțin 20 de persoane

Un bărbat înarmat cu o armă de asalt purtând o mască a deschis focul la un complex cu cinematograf în vestul Germaniei. Presa germană raportează că cel puțin 20 de persoane sunt rănite în atacul din Viernheim, lângă Frankfurt, transmite BBC.

UPDATE, ora 20.31: După informațiile date de autorități, ar fi vorba de un neo-nazist - Samuel Hydenburger. El a fost împușcat mortal de forțele speciale care au intervenit la cinematograf. Cel puțin 25 de persoane au fost rănite, dar numărul lor ar putea fi chiar spre 50, spuneau autoritățile imediat după stingerea incidentului. Neo-nazistul a intrat înarmat în cinematograful Kinopolis din Viernheim, un orăşel situat în sud-vestul Germaniei, la 50 de kilometri de Frankfurt. Potrivit unor surse, unii răniţii au fost victimele gazelor lacrimogene care ar fi fost folosite de autorul luării de ostatici sau de către poliţie, a transmis Mediafax.

UPDATE ORA 18.49: Persoanele luate ostatice de un bărbat înarmat într-un cinema din orașul Viernheim (sud-vest), lângă Frankfurt, au fost eliberate și sunt nevătămate, a declarat un purtător de cuvânt al poliției germane, citat joi de agenția DPA.

Presa titrează că omul înarmat s-a baricadat în cinema, luând mai mulți ostatici. Oamenii au fost răniți din cauza atacului cu gaze.

Poliția l-ar fi reținut deja pe atacator.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine