2020-08-05 02:51

ALERTĂ în Grecia. Alți doi TURIȘTI ROMÂNI au fost confirmați cu noul CORONAVIRUS

 |  15:17
ALERTĂ în Grecia. Alți doi TURIȘTI ROMÂNI au fost confirmați cu noul CORONAVIRUS

Doi turiști români aflați în Grecia au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Unul se află în insula Thassos, iar al doilea în Paralia Katerini.

Cel din Thassos este în carantină, într-un hotel, iar starea lui de sănătate este bună, precum şi starea de sănătate a celui de-al doilea român este bună.

„În continuarea informaţiilor comunicate cu privire la situaţia turiştilor români aflaţi în Republica Elenă, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, potrivit datelor comunicate astăzi de către autorităţile locale elene Consulatului General al României la Salonic, un cetăţean român aflat în Insula Thassos şi un alt cetăţean român aflat în Paralia Katerini au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu COVID-19”, a transmis MAE, într-un comunicat de presă remis, joi, News.ro.

Ministerul oferă şi detalii despre starea de sănătate a celor doi români. 

„Cetăţeanul român aflat în insula Thassos a fost deja transferat în unitatea hotelieră special destinată pentru efectuarea carantinei, iar starea sa de sănătate este bună. Reprezentanţii oficiului consular au contactat cetăţeanul român şi sunt pregătiţi să acorde asistenţă consulară dacă situaţia o va impune. Cetăţeanul român aflat în Paralia Katerini a contactat telefonic Consulatul General al României la Salonic, semnalând faptul că a fost anunţat de autorităţile elene asupra rezultatului pozitiv la testarea efectuată la intrarea pe teritoriul Greciei, starea acestuia de sănătate fiind de asemenea bună”, a precizat sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-09

In legatura cu acest articol...

Bulgaria revine la măsuri dure de RESTRICȚIE pentru cetățeni și turiști

Noi proceduri pentru turiști în Grecia. Cum se face testarea
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz