2020-04-06 20:56

ALERTĂ la Moscova: Atac armat în centrul orașului. Sunt cel puțin trei morți

 |  19:58
ALERTĂ la Moscova: Atac armat în centrul orașului. Sunt cel puțin trei morți

Focuri de armă s-au auzit joi în centrul Moscovei și mai multe ambulanțe și mașini de poliție au sosit în grabă la sediul FSB (Serviciul Federal de Securitate). La fața locului se auzeau țipete, iar autoritățile instituiau un cordon de securitate. Un bărbat ar fi deschis focul și a reușit să facă mai multe victime, înainte de a fi neutralizat.

Cel puţin trei persoane au murit în urma unui incident armat produs joi după-amiază în apropierea sediului Serviciului Federal de Securitate (FSB), în centrul Moscovei. Indivizi înarmaţi cu mitraliere Kalaşnikov sau Saiga ar fi deschis focul în apropierea sediului FSB, în zona Bolşaia Lubianka din Moscova, informează agenţia de presă Sputnik şi cotidianul Izvestia. Agenţi ai serviciilor de securitate ruse au ripostat la atac. Atacul armat a fost precedat de o explozie, au declarat martori citaţi de agenţia Sputnik.

Atacatorul care a deschis focul în centrul Moscovei, în apropierea clădirii FSB, a fost "neutralizat". Identitatea sa urmează să fie stabilită, au declarat oficiali de rang înalt pentru INTERFAX. La fața locului sunt prezente numeroase forțe de securitate și cinci ambulanțe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine