2019-10-14 14:39

ALERTĂ la New York: EXPLOZIE într-o autogară din Manhattan

 |  16:42
ALERTĂ la New York: EXPLOZIE într-o autogară din Manhattan

O explozie a avut loc luni dimineață într-o autogară din Manhattan, New York, în apropiere de Times Square, într-unul dintre cele mai aglomerate puncte ale metropolei americane. Transporturile au fost date peste cap de acest incident petrecut în jurul orei locale 7:30.

Potrivit New York Tmes, explozia s-a produs într-un tunel ce leagă două stații de metrou, Times Square și Port Authority. Ca urmare, autogara Port Authority a fost și ea evacuată.

The Port Authority Bus Terminal este cea mai mare autogară din SUA, fiind folosită de peste 65 de milioane de persoane anual. Este de fapt, un mare nod de transport, iar sub autogară se află stația de metrou The Times Square-42nd Street.

Cel care a declanșat dispozitivul exploziv artizanal este untânăr originar din Bangladesh, care a fost inspirat de ISIS, au declarat surse citate de New York Post. 

Suspectul are 27 de ani și locuia în Brooklyn. Bărbatul amplasase bomba în partea dreaptă a jachetei și a declanșat-o în timp ce se afla prin tunelul de tranzit Manhattan, însă s-a grăbit, iar explozia a fost diminuată. Bărbatul are răni grave, însă poliția a reușit să vorbească pentru scurt timp cu el, iar presupusul terorist a declarat că și-a confecționat mecanismul artizanal la compania electrică la care lucrează.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray