2020-07-05 17:58

ALERTĂ la PARIS! Patru polițiști au fost UCIȘI cu lovituri de CUȚIT. Cine este atacatorul și care ar fi motivul crimelor

 |  16:48
ALERTĂ la PARIS! Patru polițiști au fost UCIȘI cu lovituri de CUȚIT. Cine este atacatorul și care ar fi motivul crimelor

Patru poliţişti au fost ucişi cu lovituri de cuţit, joi, în interiorul Prefecturii poliţiei din Paris, fiind agresaţi de un angajat care a fost apoi lichidat de forţele de ordine, potrivit presei franceze şi AFP, citate de Agerpres.

Anchetatorii explorează în special pista unui conflict personal.

Bărbatul înarmat cu un cuţit a atacat mai mulţi poliţişti. Atacatorul, lichidat în curtea Prefecturii, lucra la Direcţia de informaţii a acestei instituţii.

Perimetrul din jurul Prefecturi Poliţiei a fost încercuit şi echipaje de salvare s-au deplasat la faţa locului. Deocamdată, nu este cunoscut numărul exact de răniţi.

Ministrul de interne al Franţei, Christophe Castaner, care trebuia să se deplaseze în Turcia, şi-a amânat vizita şi s-a dus la locul atacului. El a fost însoţit de premierul Edouard Philippe.

Acest atac sângeros survine la o zi după o manifestaţie la care au participat mii de poliţişti la Paris, pentru "un marş al furiei", o mobilizare inedită în ultimii 20 de ani, pe fondul situaţiei tulburi în care se află instituţia, cu o creştere a numărului de sinucideri şi o reformă a pensiilor. Potrivit organizaţiilor sindicale, circa 26.000 de persoane au participat la această mobilizare.

În Franţa numărul poliţiştilor este de aproximativ 150.000.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz