2020-05-25 14:35

ALERTĂ mondială după ce EPIDEMIA de EBOLA face ravagii în Congo

 |  13:48
ALERTĂ mondială după ce EPIDEMIA de EBOLA face ravagii în Congo

Epidemia de Ebola care a izbucnit de aproape un an în Republica Democrată Congo reprezintă o urgenţă publică de sănătate mondială, avertizează Organizaţia Mondială de Sănătate (OMS), scrie site-ul BBC, citat de Mediafax.

"Riscul extinderii Ebolei în Congo şi în restul regiunii a rămas la un nivel foarte ridicat, iar riscul de a se răspândi în afara regiunii este la un nivel scăzut. Acum este momentul ca oamenii din comunitatea internaţională să arate solidaritate pentru Congo ", a declarat doctorul Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al OMS.

OMS caracterizează ca o urgenţă publică mondială un "eveniment rar" care constituie "un risc de sănătate la adresa altor state prin răspândirea unei boli la nivel internaţional" şi care "are potenţialul de a necesita un răspuns coordonat la nivel mondial".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-18Parerea ta...

INFORMAțIE CORECTA
19 Iul 2019

Va mișcați foarte greu și sunteți absenți de la informațiile de o buna calitate.( Consumați numai gunoiul politic autohton.Trist.) Daca băieții tineri ai ziarului "Puterea" ar fi răsfoit revistele internaționale ar fi găsit aceasta informație prețioasă cu doua săptămâni în urma. Sunteți leneși si puturoși.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine