2020-08-11 17:00

Alexis Tsipras și-a remaniat întreg Guvernul

 |  22:51
Alexis Tsipras și-a remaniat întreg Guvernul

Premierul grec Alexis Tsipras și-a remaniat vineri guvernul pentru a accelera reformele. Ministrul de finanțe Euclid Tsakalotos este singururl care și-a păstrat portofoliul, a anunțat purtătoarea de cuvânt a executivului, Olga Gerovassilis, la televiziunea națională ERT, preluată de Xinhua.

Presa internațională notează că, astfel, Tsipras vrea să accelereze reformele stabilite cu forurile europene și să crească popularitatea executivului. Premierul grec a dat un semnal, de altfel, că țara sa trebuie să urmeze cursul fiscal agreat cu UE și FMI păstrând în executiv doar ministrul de Finanțe.

Tsipras l-a numit pe Dimitris Liakos, șef al biroului economic, drept ministru responsabil de implementare a programului fiscal al Greciei. Premierul l-a înlocuit pe Ministrul Energiei, Panos Skourletis, care s-a opus recent unor privatizări, cu George Stathakis, transmite Reuters.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-04Parerea ta...

ELENA DIN TROIA
04 Noi 2016

Un tigan turcit Grec . Adica un Tariceanu de la ei . Nu stie cum sa mai prosteasca lumea si fmi , comunitatea Europeana Germanizata total
CROCODILUL FLAMAND
05 Noi 2016

DIN CATE STIAM EU TSIPRAS ESTE UN COMUNIST DE EXTREMA STANGA PLIN DE BANI-BARON FINANTAT DE GOLDMAN SACHS CA SA SE PREFACA CA ESTE "OMUL DIN POPOR".......ADICA UN FEL DE PINOKIO-PONTA SAU MAZARE DE LA NOI,UN OLIGARH PERVERS,MARIONETA KOMINTERNISTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz