2020-01-27 12:34

Ambasadorul Rusiei la Londra a DEMISIONAT. Care e motivul

 |  16:13
Ambasadorul Rusiei la Londra a DEMISIONAT. Care e motivul

Ambasadorul Federației Ruse la Londra, Alexander Yakovenko, și-a dat demisia și a plecat în Rusia, a informat Ambasada Federației Ruse în Marea Britanie, citată de agenția de presă Tass, scrie Mediafax.

„Ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, domnul Alexander Yakovenko, a renunțat la funcție și a plecat în Rusia”, se arată în comunicatul Ambasadei. Instituția anunță că Ivan Volodin va ocupa funcția de însărcinat cu afaceri.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că demisia lui Yakovenko nu are nicio legătură cu deteriorarea relațiilor dintre Moscova și Londra.

Alexander Yakovenko a fost numit ambasador la Londra în 2011.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-25Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Aug 2019

englezii/uSA si rusii/China sunt in disputa comerciala pentru comertul cu petrol.Este vorba de acordul Breton Woods care nu le mai convine si tot cauta variante pe care nu le-au gasit.Europenii momentan sunt nehotarati unii sunt pro altii contra.Exact asa a spus Christine Lagarde la o intalnire G20 in Elvetia si are dreptate Concluzia este destul de simpla-ori se face un acord comercial nou sau daca nu se trece la noi taxe,bariere si asa mai departe cum era pe vremea razboiului rece cu URSS.Adica comunistii cu marfa lor si capitalistii cu alta marfa....multinationalele o sa trebuiasca sa aleaga una dintre cele doua tabere-vezi ultimul scandal cu telefoanele Huawei sau cu petrolierele blocate
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine