2020-06-02 15:48

Amenințări teroriste în SUA în perioada alegerilor

 |  15:54
Amenințări teroriste în SUA în perioada alegerilor

Statele Unite ale Americii se confruntă cu ameninţări teroriste care vizează ziua de luni, 7 noiembrie, în condiţiile în care pe 8 noiembrie sunt programate alegerile prezidenţiale.

Surse din serviciile de informaţii americane, citate de CBS News, susţin că au fost alertate forţele antiteroriste cu privire la faptul că organizaţia al Waeda ar putea plănui atacuri în trei state pe parcursul zilei de luni.

Statele vizate ar fi New York, Texas şi Virginia, dar nu au fost menţionate locurile mai exacte care ar putea deveni ţinte.

Autorităţile americane iau în serios ameninţările, chiar dacă informaţiile în acest sens sunt încă analizate şi nu se cunoaşte gradul lor de credibilitate.

"Forţele antitero rămân vigilente pentru a combate atacurile în Statele Unite. FBI şi autorităţile federale, statale şi locale împărtăşesc informaţii zilnic şi vor continua să colaboreze strâns cu partenerii din forţele de ordine şi din serviciile de informaţii pentru a identifica şi preveni orice potenţială ameninţare pentru siguranţa publică, a declarat un oficial FBI pentru CBS News.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine