2020-02-17 12:23

Americanii vor avea nevoie de VIZĂ pentru a putea intra în statele din spaţiul SCHENGEN

 |  13:37
Americanii vor avea nevoie de VIZĂ pentru a putea intra în statele din spaţiul SCHENGEN

Cetăţenii americani care vor să călătorească în statele din spaţiului Schengen vor avea nevoie de viză începând din 2021, a anunţat Uniunea Europeană, citat de The Independent.

Vizele de tipul sistemului european de informaţii şi de autorizare privind călătoriile (ETIAS) vor fi necesare pentru călătoria în Spaţiul Schengen, scrie Mediafax. În prezent, americanii nu au nevoie de o viză pentru călătorii de sub 90 de zile în Europa.

UE a afirmat că noile restricţii sunt necesare pentru a "evita viitoare probleme privind migraţia ilegală şi terorismul", susţinând că vizele ETIAS sunt valabile pentru trei ani.

Pentru obţinerea unei vize ETIAS, americanii vor avea nevoie de "un paşaport valid, un card de credit sau debit şi un cont de mai". Minorii vor putea să intre în spaţiul Schengen fără o viză ETIAS şi vor avea nevoie doar de paşaport pentru a călători.

Interesant este că majoritatea persoanelor din Uniunea Europeană pot călători în Statele Unite fără o viză. Acest lucru nu este valabil cetăţenilor din România, Polonia, Cipru, Croaţia şi Bulgaria.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine