2020-07-02 19:38

Anchetă parlamentară asupra vacanţei unui prim ministru

 |  21:08
Anchetă parlamentară asupra vacanţei unui prim ministru

A petrecut Anul Nou pe insula privată Moustique din arhipelagul Grenadine, în Caraibe. O vacanță ale cărei costuri s-au ridicat la un nivel costisitor, dar totul a fost cadou din partea unui om de afaceri.

O comisie parlamentară britanică a declanşat o anchetă asupra vacanţei luxoase a premierului Boris Johnson în Caraibe, pentru a afla cine a plătit-o, potrivit presei britanice. Comisia parlamentară a Camerei Comunelor însărcinată cu supravegherea respectării de reguli ale vieţii parlamentare a declanşat o anchetă în acest sens la începutul acestei săptămâni, după cum notează săptămânalul The Observer. Johnson şi logodnica lui Carrie Symonds, care au anunţat la sfârşitul lui februarie că aşteaptă un copil, au petrecut Anul Nou pe insula privată Moustique din arhipelagul Grenadine din Caraibe. În declaraţia sa de avere în calitate de deputat, premierul a notat că această vacanţă, în valoare de 15.000 de lire sterline (17.300 de euro), i-a fost oferită de omul de afaceri David Ross, un donator al Partidului Conservator.

Beneficiu în natură

Ross a stârnit confuzie negând, într-o primă etapă, că i-a oferit o asemenea sumă lui Boris Johnson, înainte de a reveni asupra afirmaţiilor sale prin intermediul purtătorului său de cuvânt şi a susţine că a fost vorba de un „beneficiu în natură”. Partidul Laburist, principalul partid de opoziţie, i-a cerut comisiei parlamentare declanşarea unei anchete. Iar Downing Street nu a dorit să comenteze acest anunţ. Toată povestea a devenit mai…gravă, după ce au apărut imagini ale vilei de lux din Caraibe, unde și-au petrecut vacanța Boris Johnson și Carrie Symonds.

Astfel, cuplul a avut la dispoziție o "selecție" de trei piscine și șase dormitoare cu posibilitatea unor priveliști uimitoare. Plus majordom, menajeră, bucătar și grădinar. Insula privată Moustique i-a avut oaspeți, de-a lungul timpului, pe prințul William și Kate Middleton, Mick Jagger , Bryan Adams și Tommy Hilfiger, potrivit metro.co.uk.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz