2020-07-05 02:52

Angela Merkel, despre criza refugiaţilor: S-au făcut greșeli în Germania și în UE

 |  11:56
Angela Merkel, despre criza refugiaţilor: S-au făcut greșeli în Germania și în UE

Cancelarul german, Angela Merkel a declarat că Germania și alte țări membre UE au ignorat criza refugiaților de la frontierele externe ale blocului comunitar prea mult timp.

Aceasta a ţinut să precizeze că Berlinul şi UE vor trebui să dea dovadă de răbdare şi anduranţă în faţa valului de migranţi.

“Sunt probleme politice care pot fi întrevăzute, dar oamenii nu le înregistrează la un moment dat – iar în Germania am ignorat problema prea mult timp şi am blocat necesitatea de a găsi o soluţie paneuropeană. Nu am abordat problema în modul adecvat. Acest lucru este valabil şi pentru apărarea frontierelor externe ale spaţiului Schengen ”, a precizat Angela Merkel, potrivit Reuters, citat de b1.ro.

Cancelarul german a mai spus că Berlinul nu a susţinut modele precum agenţia europeană pentru paza graniţelor FRONTEX, temându-se că aceasta încalcă suveranitatea statelor membre.

“Am spus că ne vom ocupa de problemă pe aeroporturile noastre, din moment ce nu avem alte graniţe externe UE. Dar acest lucru nu funcţionează”, a completat Angela Merkel.

"Pur și simplu nu este corect să spui că terorismul a venit numai cu refugiații. Era deja aici, sub nenumărate forme și cu diferiți potențiali atacatori pe care îi urmăream", a subliniat cancelarul german. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-31Parerea ta...

AI DISTRUS PACEA LUMI
31 Aug 2016

ANA DE PLESCOI A LOR . II FACEA CAFELE SI TRABUCURI LUI BASE AL EI .
HAZNAUA EUROPEANA
01 Sep 2016

CE SMECHERA ESTE . II OPRESTE PE CEI CARE LE CONVINE EI IAR CEILANTI MAFIOTI SI LENESI , REBUTURI , INCULTI II OPRESTE EA . SA INTILNIT HOTUL CU PROSTU . HA , HA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz