2019-09-18 16:39

Angela Merkel face afirmaţii neaşteptate: Islamul aparţine Germaniei

 |  18:41
Angela Merkel face afirmaţii neaşteptate: Islamul aparţine Germaniei

Cancelarul german Angela Merkel a declarat vineri că musulmanii ce locuiesc pe teritoriul german şi religia lor sunt parte a Germaniei, contrazicându-l astfel pe ministrul de interne al guvernului său, Horst Seehofer, care afirmase că 'islamul nu este parte a Germaniei', informează dpa.

Cele circa patru milioane de musulmani 'aparţin de asemenea Germania, exact la fel cum şi religia lor aparţine Germaniei', a declarat Merkel, ce are frecvente contradicţii cu fostul premier bavarez cu privire la imigraţia din ţările musulmane.

'Trebuie să facem tot ce putem pentru a face coexistenţa dintre religii pe cât de pozitivă posibil', a declarat Angela Merkel, potrivit Agerpres.

Ministrul de interne german, Horst Seehofer, a estimat vineri, într-un interviu, că "islamul nu aparţine Germaniei", relansând astfel dezbaterea privind locul islamului în societatea germană. "Nu. Islamul nu aparţine Germaniei. Germania este marcată de creştinism. Duminica liberă, zilele de sărbătoare creştine şi ritualuri precum Paştele, Rusaliile sau Crăciunul sunt parte a sa", a declarat, pentru cotidianul popular Bild, Horst Seehofer, liderul partidului extrem de conservator CSU (Uniunea Creştin-Socială), aliatul bavarez al creştin-democraţilor (CDU) conduşi de cancelarul Angela Merkel, potrivit Agerpres.

Declaraţia a făcut referire la o frază rostită în 2010 de preşedintele german de la acea vreme, Christian Wulff, care a afirmat ca islamul face parte "în prezent" din Germania. Angela Merkel a reluat de mai multe ori la rândul său această frază.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-16Parerea ta...

LEVST.
16 Mar 2018

cancelar este(din nou), frumoasa este(!!!), mai trebuia sa-si puna si filigea peste mutra, sa nu o bata soarele...in cap!
LEVST.
16 Mar 2018

Angela chiar vrea sa joace in filmul "Angelica si Sultanul" sau -mai bine-zis" Angelica si Sultan"...Acum este in faza de a-si recruta ienicerii si spahiii...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Mar 2018

sa-si mute BUNDESTAG-ul la MOSCHEIA din DUBAI si s-o futa masculul de camila in gura de 3 ori pe zi...se cheama bautura din iAURT de CAMILOI
LEVST.
17 Mar 2018

de multe ori , vanatul se transforma in vanator, asa ca "islamul apartine Germaniei" poate deveni-usor- "Germania apartine islamului", iar de aici- incet-incet- toata Europa...Nu asta se urmareste de cel putin 5-600 de ani ?
NEBUNULE!
17 Mar 2018

O să caut o filmare în care pupila i se îngustează!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray