2020-02-23 10:26

Angela Merkel face apel la Facebook

 |  16:51
Angela Merkel face apel la Facebook

Cancelarul german a făcut apel la Facebook pentru a lua măsuri împotriva comentariilor şi postărilor rasiste la adresa imigranţilor.

Rugămintea Angelei Merkel a fost publicată într-un ziar local, vineri: „ Când oamenii îi incită pe ceilalţi pe reţelele de socializare folosindu-şi numele real, nu numai statul trebuie să reacţioneze, ci şi compania Facebook trebuie să facă ceva împotriva acestor conturi.” notează Rheinische Post, citat de Reuters.

Merkel a declarat că Facebook are deja un cod de conduită, dar acesta nu este pus în practică şi controlat: „Regulile trebuie implementate” a mai spus cancelarul german.

Germania se aşteaptă la un aflux record de refugiaţi anul acesta. Politicienii şi vedetele au tras un semnal de alarmă faţă de comentariile xenofobe de pe Facebook şi de pe alte platforme media la criza refugiaţilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-11

In legatura cu acest articol...

Germania şi Ungaria dau ordin de mobilizare
Parerea ta...

TURCA
11 Sep 2015

Prea stimata Doamna ; Trebuia sa pui o garnitura de tren direct Berlin - Istambul . Sau cursa de Avion . Nu costa mai mult de 50 euro biletul . Sa deranjat si distrus toata Europa . Ii duceai direct in sufragerie , sa stearga praful . Sa ai incredere in oameni fara identitate si acte . Sa vezi cite droguri aduc fiecare . Fa analize pentru droguri . Oare cine le-a dat armament si ia bombardat ? Ii compatimesc pe Maghiari . Succes .
CROCODILUL FLAMAND
11 Sep 2015

MERKEL E DOAR UN SERVITOR AL F-M-I...PLANUL E COPT IN ALTA PARTE,EA DOAR EXECUTA ORDINELE DE LA "LYCURICI"...SCUTUL-ROSU ADICA ROTES-SCHILD E UNUL DINTRE EI....ASTIA NE-AU JEFUIT DE RESURSE DUPA 1989..ACUM E RANDUL ARABILOR SA FIE JEFUITI SI BOMBARDATI...CREDEAU CA SUNT PRIETENI CU DRACUL...HA HA HA...AU LUAT TZEAPA
BALACEALA EUROPENA
11 Sep 2015

Curse Directe de Tren sau Avion , Istambul - Berlin . Si ce concedii frumoase au facut conationali .
CETATEAN
12 Sep 2015

Doamna Angela citi copii ai avut , nascut , dat tita , crescut , educat si dat tari societati ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine