2019-12-15 17:45

Angela Merkel îşi închide pagina de Facebook

 |  12:21
Angela Merkel îşi închide pagina de Facebook

Cancelarul german Angela Merkel a anunţat că, având în vedere că nu mai este preşedintele Uniunii Creştin Democrate (CDU), îşi închide pagina de Facebook.

Ea le-a transmis un mesaj video în care le-a mulţumit oamenilor care au susţinut-o pe parcursul carierei ei politice şi a anunţat că pagina va fi închisă definitiv.

Uniunea Creştin Democrată (CDU, conservatori) a ales-o în 7 decembrie pe o apropiată a Angelei Merkel, Annegret Kramp-Karrenbauer, ca succesoare la preşedinţia formaţiunii şefei Guvernului, nevoită să părăsească postul de conducere a partidului pe care l-a deţinut timp de 18 ani.

Supranumită odinioară, cu afecţiune, "Mutti" (mama, în germană) de opinia publică, Angela Merkel a fost nevoită să renunţe să mai candideze la conducerea partidului, în urma unor alegeri regionale foarte dezamăgitoare. Însă, înainte de a preda ştafeta, ea şi-a apărat cu vigoare moştenirea politică, în pofida criticilor care o vizează atât în Germania, cât şi în afara frontierelor ţării, mai ales în problema migraţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray