2019-11-20 20:08

Angela Merkel: Raidurile aeriene din Siria sunt NECESARE şi POTRIVITE

 |  15:00
Angela Merkel: Raidurile aeriene din Siria sunt NECESARE şi POTRIVITE

Cancelarul german Angela Merkel a declarat că susţine raidurile aeriene coordonate de SUA, Franţa şi Marea Britanie şi le consideră acţiuni „necesare şi potrivite” pentru a avertiza Siria privind noi atacuri chimice, scrie Reuters.

„Susţinem faptul că aliaţii noştri americani, britanici şi francezi şi-au asumat această responsabilitate ca membri permanenţi ai Consiliului de Securitate al ONU”, a declarat Merkel.

Cancelarul german a declarat anterior că Germania nu va participa la acţiunile militare din Siria.

SUA, Marea Britanie şi Franţa au atacat sâmbătă dimineaţă mai multe zone din Siria despre care se presupune că ar avea legătură cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat că le-a folosit împotriva civililor din Douma în urmă cu o săptămână.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-14Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Apr 2018

tineti-va bine,a vorbit mama islamistilor din Europa,se bucura ca o sa vina noi refugiati sa-i imparta ea dupa cum vrea...Ungaria ti-a dat multa M-UE...sa-ti iei refugiatii la tine acasa daca tot te bucuri de bombardamente femeie satanista idioata...Cum naiba nu se gaseste un om serios si respectabil sa conduca Germania tocmai individa asta oribila sa fie cancelar...Bleahhh,provoci scarba comunista Europei
DISTRUGEREA TARI
14 Apr 2018

DRAGA IUBITA DE TERORISTI . TU SI OAMENI TAI NEMTAI , IA INARMAT CU ARME CHIMICE SI ALTELE PE ARABOI . CONSTRUCTI INDUSTRIALE , COMPUSI CHIMICI , PREGATIRE SI LABORATOARE , DE OAMENI TAI SINT FACUTE . LA FEL AI PROCEDAT CU TERORISTI PREGATITI DIN 11 SEPTEMBRIE , DE LA LICURICI . LA IRANIENI , TURCALETI , TOT COADA SI BASINILE TELE SUNT .
VFD
14 Apr 2018

bombardamentele adresate autoritatilor si armatei siriene ,dar si armatelor ruse,iraniene care iau apararea acestor autoritati, erau"necesare" dar nu"potrivite",aliatii fiind obligati sa faca acest lucru dupa ce au vazut atrocitatile fizice si psihice ale copiilor sirieni care isi imagineaza ca toata lumea asta e un razboi !
NECESAR ȘI POTRIVIT,
15 Apr 2018

AR FI SĂ-ȚI INTRE O RACHETĂ-N CUR REPTILIANĂ DEMENTĂ! Poate așa, ți se va vedea coada și ochii de șerpălău solzos, grețos. Avem și noi d-ăștia inflitrați pe-aici, Isărescu fiind unul d-ăla cenușiu!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray