2020-07-14 13:25

Ar putea fi un vid. Intenții DEVASTATOARE cu Cisiordania

 |  19:10
Ar putea fi un vid. Intenții DEVASTATOARE cu Cisiordania

“Dacă palestinienii vor simţi că nu există nicio perspectivă pentru o rezolvare paşnică a conflictului, aceasta nu va face decât să creeze oportunităţi pentru radicali, Anexarea unor părţi din Cisiordania de către Israel ar putea crea un ”.

Astfel a avertizat un oficial al ONU. Mai precis, anexarea unor părţi din Cisiordania de către Israel ar putea crea un “vid” care va fi umplut de “radicali” cu “intenţii devastatoare”, a avertizat emisarul ONU pentru Orientul Mijlociu, Nickolay Mladenov, citat de France Presse. “Dacă palestinienii vor simţi că nu există nicio perspectivă pentru o rezolvare paşnică a conflictului, aceasta nu va face decât să creeze oportunităţi pentru radicali, persoane cu intenţii devastatoare, care ar putea să umple acest vid', a lansat un semnal de alarmă Mladenov în cadrul unei întâlniri cu presa străină, la Ierusalim”.

Intenţii nefaste şi mult mai distructive

Aceste declaraţii vin cu câteva zile înainte de data-cheie pentru proiectul israelian de anexare a coloniilor şi Văii Iordanului din Cisiordania, teritoriu palestinian ocupat din 1967 de către statul israelian. Guvernul israelian trebuie să-şi anunţe de fapt, începând cu 1 iulie, strategia pentru implementarea planului american pentru Orientul Mijlociu, care propune această anexare.

“Avem o serie lungă de exemple în Orientul Mijlociu: când se creează un vid, când sunt retrase perspectivele politice, atunci foarte repede vine cineva să umple acest vid cu intenţii nefaste şi mult mai distructive”, a afirmat Mladenov, conform agerpres.ro. “'Nimeni nu doreşte un nou război în Orientul Mijlociu şi cu siguranţă nu un război care are potenţialul să se extindă dincolo de frontierele regiunii”, a mai adăugat responsabilul ONU.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz