2019-09-22 21:33

Arabia Saudită avertizează că va dezvolta BOMBE NUCLEARE!

 |  18:16
Arabia Saudită avertizează că va dezvolta BOMBE NUCLEARE!

Arabia Saudită va încerca să se doteze cu arme nucleare în cazul în care Iranul, unul dintre principalii adversari regionali, va dezvolta armament atomic, afirmă prinţul moştenitor saudit, Mohammed bin Salman, într-un interviu acordat CBS.

Arabia Saudită avertizează că va dezvolta bombe nucleare dacă Iranul fabrică armament atomic. "Arabia Saudită nu vrea să se doteze cu arme nucleare, dar, fără niciun dubiu, dacă Iranul va dezvolta armament atomic, vom proceda la fel în cel mai scurt timp", a declartat prinţul Mohammed bin Salman.

Serviciile secrete din Israel şi Statele Unite suspectează Iranul că încearcă să dezvolte armament atomic, potrivit Mediafax.

Arabia Saudită a lansat un plan de reducere a dependenţei de petrol prin construirea de reactoare nucleare. Statele Unite, Coreea de Sud, Rusia, Franţa şi China participă la licitaţii pentru obţinerea contractelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-15Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Mar 2018

Sauditii sunt un fel de al 52-lea stat al USA...tot ce vor ei sa faca trebuie sa primeasca aprobare de la americani...probabil ca nu vor avea voie sa faca niciun fel de bombe(oficial) dar ce se face pe sub masa aia nu stie nimeni Ca de obicei FAKE news....doar scandalul cu Iranul e real insa nu e ptr bombe,e pentru comertul cu petrol
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray