2019-10-20 04:40

ASASINAT la Kosovo: principal lider politic al sârbilor, ÎMPUȘCAT MORAL la birou

 |  12:52
ASASINAT la Kosovo: principal lider politic al sârbilor, ÎMPUȘCAT MORAL la birou

Oliver Ivanovic, unul din principalii lideri politici ai sârbilor din Kosovo, a fost împuşcat mortal marţi dimineaţa în faţa biroului său din Kosovska Mitrovica, în nordul Kosovo, transmit AFP şi site-ul postului sârb B92.

Ivanovic, în vârstă de 64 de ani, a fost împuşcat de patru ori în piept, în jurul orei locale 08:15 (07:15 GMT) de atacatori care se aflau într-un automobil. Politicianul a fost transportat de urgenţă la un spital din Kosovska Mitrovica, unde a murit. Poliţia a găsit trei cartuşe în faţa biroului său, a declarat Ksenija Bozovic, o oficialitate a partidului social-democrat local SPD, condus de Ivanovic. Poliţia a izolat partea de nord a oraşului, declanşând operaţiunea de căutare a atacatorilor. Ivanovic era considerat un politician sârb moderat în oraşul Kosovska Mitrovica, divizat în continuare între partea de nord, locuită de sârbi, şi cea de sud, cu populaţie albaneză. Ivanovic, fost secretar de stat sârb pentru Kosovo şi ales consilier municipal în alegerile locale din 2013 în nordul Kosovska Mitrovica, a fost încarcerat timp de doi ani după ce a fost găsit vinovat de crime de război de un tribunal al Misiunii Uniunii Europene în Kosovo. Curtea de apel de la Pristina i-a anulat ulterior condamnarea de 9 ani închisoare şi a dispus rejudecarea cazului. În luna iulie, maşina lui Oliver Ivanovic a fost incendiată în Kosovska Mitrovica, scrie agerpres.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-16Parerea ta...

~'C'~
26 Ian 2018

........Ce frumos ! Ce elegant ! Ce modern e modul lor de operare ! Iata deci ca vorbim de o tara din Balcani dar~CIVILIZATA~si conectata al valorile cele democratice al Westului occidental dar si cel Rusesc tot ca mod de eliminare a dusmanilor patriei~_...Deci ce poti sa mai spui cind auzi o astfel de stire ?..Decit sa te~MINUNEZI~, te gindesti sa emigrezi in alta parte~, te gandesti saaa, nu stiu !_........Biiine la noi, adica aci' in RO' cea democrata dar si profuuuund crestina, un leagan al Ortodoxiei cele adevarate, asemenea practici ce ne vin de pe dincolo nu sunt deloc agreate !!...Nu ! Noi suntem mai subptili !_( ASE ceti TICALOSI'~prin~EXCELENTA'~~~)_Si nu vrem ca respectivul dusman declarat sa piara deodata si brusc ! Nu ! Vrem ca el sa sufere-nitel, ca sa il invatam noi minte !_...Asa a il bagam in prealabil dupa GRATII_..unde soarta-i_E' practic-pecetluita si pe veci_.....Adica tot crapa doar ca nu crapi repede ci in chinuri lente !!_Iar penetenciarul Romanesc si-a creat deja o faima si notorietate ce a depasit granitele tarisoarei noastre~scumpe, cel putin asa ne relateaza presa dar si unii condamnati care au totusi un dram de noroc plus zile de la Domnu' zile si scapa ca prin minune !!_......Deci felicitarile NOASTRE~Kososvarilor~K-pitalisti__~....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray