2020-02-18 20:34

ATAC ARMAT în Belgia! Un bărbat a ucis trei persoane, între care doi poliţişti. Atacatorul, împuşcat de forţele de ordine

 |  14:02
ATAC ARMAT în Belgia! Un bărbat a ucis trei persoane, între care doi poliţişti. Atacatorul, împuşcat de forţele de ordine

Un bărbat a deschis focul pe stradă, la Liège, în estul Belgiei, şi a ucis trei persoane, între care doi poliţişti, după care a fost împuşcat de membri ai forţelor de ordine, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a Parchetului din oraş. Presa scrie că înainte de atac bărbatul ar fi strigat ”Allah Akbar”.

Potrivit mai multor publicaţii belgiene, citate de News.ro, un trecător a fost, de asemenea, ucis în aceste focuri de armă.

Totodată, două persoane au fost rănite, a declarat Catherine Collignon, o purtătoare de cuvânt a Parchetului, contactată de AFP.

Potrivit BBC, cei doi răniţi sunt poliţişti.

Circumstanţele acestor tiruri sunt ”vagi” a subliniat ea.

Poliţia din Liège a anunţat pe Facebook că a avut loc o luare de ostatici. Atacul armat a avut loc către ora locală 10.20 (11.30, ora României), pe o arteră importantă din oraş.

”Nu ştim nimic pentru moment”, a declarat purtătoarea de cuvânt Catherine Collignon despre motivaţia atacatorului.

Potrivit Belga, în jurul orei locale 10.30 (08.30), bărbatul înarmat a tras spre doi poliţişti, iar apoi s-a refugiat într-un liceu din zonă şi a luat ostatică o femeie de serviciu.

Nu se cunosc deocamdată motivele incidentului.Imagini postate pe social media au arătat oameni fugind speriaţi pe bulevardul Avroy din centrul Liege-ului, în sunet de împuşcături şi sirene.Liege a fost scena unui fapt similar în 2012, când un trăgător a ucis patru persoane şi a rănit peste 100, înainte de a se sinucide


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine