2020-05-29 04:36

Atac armat în campusul Universităţii din Seattle. Un mort şi trei răniţi

 |  08:27
Atac armat în campusul Universităţii din Seattle. Un mort şi trei răniţi

Atac armat în SUA. Un tânăr a deschis focul în campusul universităţii din Seattle, iar cel puţin patru persoane au fost rănite, iar una dintre ele a murit, au anunţat joi pompierii şi poliţia, relatează AFP, citat de romaniatv.net.

Purtătoarea de cuvânt a unui spital local a precizat că unul dintre răniţii în atacul armat din campusul universităţii din Seattle a murit.

De asemenea, unul dintre ceilalţi trei răniţi se află între viaţă şi moarte după atacul din campusul Seattle Pacific University.

Poliţia l-a reţinut pe atacator. Autorităţile au infirmat informaţiile vehiculate de mass-media, potrivit cărora ar mai fi existat un atacator înarmat.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Seattle, Chris Fowler, a relatat cum a fost reţinut atacatorul după ce a deschis focul într-una din sălile universităţii.

„După ce a tras asupra mai multor persoane cu o armă cu pompă, atacatorul a încercat să-şi reîncarce arma, iar atunci un student aflat în apropierea clădirii a intrat şi a reuşit să-l doboare la pământ. Odată ajuns la sol, ceilalţi studenţi au sărit şi l-au imobilizat pe atacator până la sosirea poliţiei” a spus purtătorul de cuvânt.

Atacul armat are loc la mai puţin de două săptămâni după ce un tânăr de 22 de ani, instabil psihic, a deschis focul într-un campus din Santa Barbara, statul California. El a ucis şase persoane, după care s-a sinucis. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine