2019-10-15 16:47

ATAC ARMAT în MEXIC în două cluburi din stațiunea Playa del Carmen

 |  16:07
ATAC ARMAT în MEXIC în două cluburi din stațiunea Playa del Carmen

Potrivit politiei mexicane, bilantul celor doua atacuri armate care au ingrozit statiunea turistica Playa del Carmen a ajuns la 5 morti si 12 raniti. La ora locală 3.30 (10.30 ora României), doi atacatori înarmaţi au deschis focul în cluburile de noapte Blue Parrot şi The Jungle, unde aveau loc evenimente muzicale din cadrul festivalului BPM.

Anchetatorii au început să-i interogheze pe martori, însă nu există mai multe informaţii despre dublu atac armat, care a vizat evenimentele din cadrul festivalului de muzică electronică BPM. Se pare că acest festival de muzică atrage un număr ridicat de turişti americani şi britanici, scrie The Independent, citat de news.ro.

Focurile de arma au fost deschise initial in clubul de noapte Blue Parrot din populara destinaţie turistică Playa del Carmen, situată la doar 63 de kilometri de Cancun. Cinci persoane au fost ucise aici.

Un al doilea atac armat a avut loc în clubul de noapte The Jungle.

”Eram în Blue Parrot şi, literalmente, au început focurile de armă la doi metri de noi. Nimeni nu a crezut că se întâmplă pe bune, dar eu am ştiut imediat că este vorba de o armă şi m-am trântit la pâmânt. Toată lumea s-a trântit peste mine”, a explicat George de Menezes.

Acesta a susţinut că focurile de armă s-au oprit imediat după ce muzica s-a terminat, fiind vorba de un atac armat extrem de rapid.

”Ne-am ridicat şi un bărbat era în continuare pe podea, părea mort. Un alt bărbat împuşcat încerca să stea pe propriile picioare. Toată lumea a încercat să fugă spre plajă, iar deodată am auzit noi focuri de armă şi ne-am aruncat la podea”, a completat Menezes.

Presa locală susţine că focurile de armă au legătură cu activitatea cartelurilor de droguri, însă autorităţile nu au prezentat o versiune oficială.

Festivalul BPM este popular în special în rândul turiştilor americani şi britanici, iar în acest an sărbătoarea ediţia cu numărul 10.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray