2019-10-14 13:48

ATAC armat în SUA. Un politician a fost ÎMPUŞCAT pe un teren de baseball

 |  16:55
ATAC armat în SUA. Un politician a fost ÎMPUŞCAT pe un teren de baseball

Steve Scalise (foto), un membru republican al Camerei Reprezentanţilor şi consilieri ai săi au fost împuşcaţi miercuri pe un teren de baseball în Virginia. Poliția din Alexandria, Washington DC, a deschis deja o anchetă şi, potrivit primelor informaţii, bărbatul suspectat că ar fi deschis focul ar fi fost deja arestat.

Un martor ocular a spus pe Twitter că focul de foc s-a auzit dinspre terenurile de baseball YMCA, din apropierea Stadionului Eugene Simpson. Martorul, @ben_childers, susţine că pe terenurile de baseball avea loc antrenamentul echipei Congresului.

Senatorul Mike Lee, un republican din Utah, a mărturisit pentru Fox News că republicanul Scalise a fost împușcat în șold, dar că rana nu îi pune viaţa în pericol.

Mo Brooks , un republican din Alabama a declarat pentru CNN că se afla la doar câţiva metri de Scalise, când acesta a fost împuşcat şi că atacatorul a tras între 50 şi 100 de gloanţe.

Tot CNN raportează că în cadrul atacului ar fi fost împușcați și doi ofițeri de poliție.

De cealaltă parte, secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, a declarat că președintele Donald Trump a fost informat asupra incidentului.

"Ambii @POTUS & @VP sunt conștienți de situația în curs de dezvoltare din Virginia. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu toți cei afectați", a spus Spicer, potrivit BBC, citeaza stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray