2020-02-23 10:20

Atac armat la o expoziţie de caricaturi cu profetul Mohamed. Doi bărbaţi, ucişi

 |  08:28
Atac armat la o expoziţie de caricaturi cu profetul Mohamed. Doi bărbaţi, ucişi

Un atac armat a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în exteriorul unei expoziţii de caricaturi cu profetul Mahomed, în Garland, la Dallas, cei doi bărbaţi care au deschis focul fiind ucişi de către poliţie, relatează CNN, citat de Mediafax.

Joe Harns, un purtător de cuvânt al Poliţiei din Garland, a precizat, că bărbaţii au venit cu un vehicul la Centrul de expoziţii Curtis Culwell, în North Garland, au coborât din maşină şi au început să tragă chiar în momentul în care "Expoziţia de artă şi concursul de caricaturi Mohamed" din clădire se încheia.

Un paznic a fost împuşcat în picior. El a fost internat la un spital, unde a primit îngrijiri, iar ulterior a fost externat.

Joe Harns a mai spus că poliţişti prezenţi pentru a ajuta la asigurarea securităţii evenimentului au deschis focul şi i-au omorât pe cei doi atacatori.

Identitatea atacatorilor nu a fost făcută publică imediat.

Poliţia federală (FBI) şi oficiali locali verificau dacă în vehiculul atacatorilor erau explozivi, a declarat un oficial din domeniul securităţii pentru CNN. Zona în care se află centrul a fost blocată.

Potrivit CNN, la eveniment participau aproximativ 40 de persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine