2020-04-09 04:49

ATAC într-o moschee din Londra. Un imam a fost înjunghiat

 |  20:38
ATAC într-o moschee din Londra. Un imam a fost înjunghiat

Un bărbat de 70 de ani a fost înjunghiat într-o moschee din Londra. Atacatorul a fost arestat, potrivit BBC. Incidentul s-a petrecut, joi, la Moscheea Centrală din Londra, lângă Regent's Park.

Un imam, în vârstă de 70 de ani, a fost înjunghiat de mai multe ori de un individ necunoscut. Victima a fost transportată de urgență la spital, medicii declarând că rănile suferite sunt minore.

Pe rețelele sociale au apărut mai multe fotografii și înregistrări video cu momentul în atacatorul, un bărbat îmbrăcat cu un hanorac roșu, a fost imobilizat la pământ de mai mulți polițiști. Martorii susțin că victima ar fi fost înjunghiată în gât.

Un purtător de cuvânt al Consiliului Musulman Britanic (Muslim Council of Britain - MCB) a reacţionat afirmând că ''este extrem de îngrijorător să vedem că un bărbat alb a reuşit să pătrundă în moscheea din parcul Regent la ora rugăciunii şi a înjunghiat în gât muezinul''.

„Având în vedere numeroasele astfel de incidente, mulți musulmani trăiesc cu teamă”, a de clarat Miqdaad Versi, membru al Consiliului Musulmanilor din Marea Britanie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine